Servicii cazare și masă pelerini

Utilizând DN 67, pe intervalul Râmnicu Vâlcea-Târgu Jiu, la ramificația cu DC 149, turistul doritor să cunoască  frumusețea Olteniei de sub munte, la șoseaua principală, întâlnește semnalizarea auto pentru Mănăstirile Arnota și Bistrița. Urmând DC 149, după ce traversează comuna Costești, înaintea ochilor se deschide perspectiva monumentală a masivului Arnota.

Urcând o pantă ușoară de cca 500m, se ajunge la Mănăstirea Bistrița, unde turistul poate opri în parcarea auto, aflată la intrarea în mănăstire.

 

Pentru a oferi bună găzduire vizitatorilor, Mănăstirea Bistrița deține mai multe spații  cu funcțiuni de cazare de tip pensiune turistică, având 3, respectiv 2 stele/flori, asigurându-se atât cazarea turiștilor, cât și condițiile de pregătire și servire a mesei.

Contacte: Tel. 0763.194.833/ Tel. 0764.655.671

 

Un răspuns la Servicii cazare și masă pelerini

 1. Florea Ileana spune:

  Buna ziua,

  Va scriu din partea Asociatiei Ana si Copiii din Bucuresti.

  Dorim sa organizam o excursie pentru copii/persoane cu dizabilitati la manastirea Bistrita. Grupul este de 35 de persoane, iar perioada este 15-18 iulie 2013.

  Va rugam sa ne spuneti daca exista posibilitate pentru cazare si masa in incinta manastirii si care sunt costurile.

  Va multumim.

  Ileana Florea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>